6 mar 2012

Per al meu amic Enric

3 coses imprescindibles per fer a Granada:

1.- Fes un té marroquí a la tarda al carrer Calderería Nueva
Qualsevol tetería està bé, però la meva preferida es "Pervane" al final del carrer a la dreta.

2.- El dia que vagis a la Alhambra de dia, ves de nit al Mirador de San Nicolás
Costa de trobar si no ho coneixes o si no tens GPS. Pregunta a la gent. El carrers al voltant son llargs i estrets. Vigila amb la cartera i les bosses. Els noni, jota, eric i companyia es deixen veure per allà, especialment als bars del carrer Pagés.

3.- A la nit, fes una mahou de botella al Eshavira, jazz i flamenco en directe els dijous :(
A on lo més G-VIP (gitano vip) del flamenco granadino es dona trobada de vegades, i si hi ha una guitarra pel mig pots tenir sort. Tot improvisat (encara que no t'ho creguis). Jo una vegada, vaig coincidir amb el Morente (RIP)  Momento nostálgico. Costa de trobar, ves al carrer Azacayas i baixa per les escales de Postigo de la Cuna, fins al final. Sense por.

Bola extra:
El bar "Amador", de la cançó dels Planetas "qué puedo hacer?" (siempre voy al amador por si apareces...), ja no es diu així. Ara es el "D'Cuadros", té tapes argentines una mica més fines que la resta.
Al mateix lloc, a l'altre vorera hi ha unes fundues molt bones a "La Belladama". Pla romàntic per a tu i la Nu.

PD: Alguns dels bars que recomano al post Noche en calle Elvira son potser massa heavies per al teu gust. Aquests bars son el més perroflautes que et pots trobar. Potser de lo més perroflauta que mai hagis vist. No ofence  ;)


1 comentario:

Gota dijo...

TETE, esque viene tu amigo Enric para acá no?......( tio entiendo casi todo el texto jajaja flipo) nada decirte que si necesita algo estando aqui que me llame......